ALEX EDY STYLE FASHION​

servicii complete de confectii si croitorie

Servicii Oferite

Pregatirea materialelor

Pentru crearea articolelor vestimentare ideale, ne asiguram ca folosim cele mai bune materiale si reducem pierderea de materie prima, transformand excesul in cupoane, capete si fasii.

Croirea materialelor

Prin aceasta interventie tehnologica, prelucram si individualizam reperele din suprafaţa materialului. Eficienta este asigurata de etapa de spanuire, care consta in stratificarea materialelor in scopul croirii simultane a unui numar mare de produse.

Confectionarea

Etapa de confectionare cuprinde intreaga gama de operatii ce se ocupa cu realizarea efectiva a produsului final. Operatiile tehnologice cuprinse in cadrul acestei etape au ca scop asigurarea aspectului finit al produselor, constand in operaţii de coasere, calcare si manuale (corectare, intoarcere, insemnare, verificare).

Finisarea

Aceasta etapa contine tratarea umidotermica a produselor de imbracaminte si reprezintă un cumul de procese fizice orientate asupra suprafetei si a structurii de profunzime a materialelor textile, care are ca scop producerea unor deformatii si fixarea acestora. Acestea sunt determinante pentru stabilitatea formei, a dimensiunilor si a aspectului suprafetei. Procedeele clasice de tratare umidotermica presupun pregatirea si realizarea deformatiei prin umezire, incalzire si actiune mecanica, iar fixarea, prin incalzire si uscare.

Inmagazinarea produselor

Ultima etapa asigura atributele care permit livrarea produselor catre consumator. Printre operatiunile pe care le realizam se numara etichetarea (asociem produselor elemente de identificare, cum ar fi etichete sau brosuri de prezentare) si ambalarea (in folii, cutii, lazi). Daca ambalajul insoteste produsul la vanzare (pungi, cutii pentru produse individuale), acesta va fi marcat cu elemente de identificare ale producatorului.